Hoofdgerecht Lactose vrij Lunch Recepten Uncategorized Vlees

Bladerdeeg hapjes met chorizo

Bladerdeeg hapjes met chorizo

Yummy, bladerdeeg hapjes met chorizo is eigenlijk gewoon een eenvoudige zelfgemaakte pizza

Een makkelijke pizza of gewoon leuk op een feestje als zelfgemaakt hapje. Deze bladerdeeg hapjes met chorizo maak je zo! Wil je meer verschillende soorten maken? Probeer dan bijvoorbeeld deze bladerdeeg hapjes met spek en ui.

Bladerdeeg hapjes met chorizo
Bladerdeeg hapjes met chorizo


Ingrediënten (16 bladerdeeg hapjes met chorizo)

  • bladerdeeg vellen
  • 1/4 chorizo worst
  • 1 grote ui
  • 1/2 paprika
  • Optioneel: geraspte kaas

Uit de keuken

  • Oven

Aan de slag

Laat de bladerdeeg vellen minimaal 5 minuten ontdooien en snij een vel in 4 vieren. Snij de ui, paprika en chorizo in kleine stukjes. Bak de ui, de paprika met de chorizo.  Doe de bladerdeeg vellen alvast 5 minuten in de oven op 180 graden, zodat de bodem goed kan garen. Verdeel de gebakken chorizo, paprika en ui over de vellen bladerdeeg. Gebruik je kaas? Rasp deze dan nu over de bladerdeeg hapjes. Zet deze opnieuw ongeveer 10 minuten in de oven.

Tip: je kunt de bladerdeeg hapjes zowel warm als koud eten. Zo kun je deze hapjes ook makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een feestje.

Inspiratie voor lekker hapjes op de borrelplank 

2 thoughts on “Bladerdeeg hapjes met chorizo”

Geef een reactie